Dan Corolea – pentru Consiliul Judeţean Braşov

26 de ani, inginer software

FB https://www.facebook.com/DanCoroleaUSR/

 

Sunt născut și crescut în Brașov, tot aici am studiat. Sunt licențiat și am un master, ambele la Facultatea de Matematică și Informatică în cadrul Universității Transilvania. Am ales să rămân în Brașov și să profesez în domeniul în care m-am pregătit.

Din 2017, sunt şi consilier în cadrul cabinetului parlamentar al deputatului Tudor Benga, unde mă ocup în special cu documentarea oportunităților de infrastructură din județ, dar și cu alte proiecte, cum a fost bugetarea participativă.

Candidez pentru că îmi iubesc orașul și vreau să ajut la dezvoltarea lui și a județului. Brașovul este, în prezent, un oraș în plină expansiune, dar din păcate, această expansiune nu este corelată cu infrastructura existentă și nici nu se fac demersuri pentru extinderea ei astfel încât să răspundă nevoii de mobilitate a cetățenilor.

De ani buni, urmăresc și analizez evoluțiile principalilor indicatori economici și mă implic în dezbateri publice pe teme economice. De asemenea, urmăresc derularea proiectelor mari de infrastructură, în special cele care privesc Brașovul, și contribui cu idei, sugestii și posibile soluții în cadrul consultărilor publice organizate de către autoritățile competente (Consiliul Local, Consiliul Județean, Ministere). 

Dacă voi fi ales consilier judeţean, voi folosi cunoștințele pe care le-am dobândit în domeniul infrastructurii în proiecte majore care să ajute la viitoarea dezvoltare a județului: construcția autostrăzii Brașov – Sibiu, reabilitarea infrastructurii feroviare, construirea unui spital regional, dezvoltarea universității și a școlilor profesionale pentru calificarea și atragerea de forță de muncă, construcția aeroportului.

Vreau ca, alături de colegii mei, să construiesc o viziune clară de dezvoltare și încurajare a ecoturismului în zona metropolitană a Brașovului.

Stoparea corupției, a risipei fondurilor publice, profesionalizarea și modernizarea administrației publice sunt celelalte obiective clare pentru mine în mandatul de consilier județean.

Leave a Reply