Alegeri interne în filiala locală USR Brașov

By 09/03/2021Articole

O nouă rundă de alegeri interne a avut loc în filiala locală USR Brașov, ca urmare a finalizării mandatelor pentru structurile precedente.

Membrii filialei au ales, prin vot secret, cine va ocupa funcțiile interne de conducere, arbitraj și control, până la definitivarea fuziunii cu PLUS, când vor fi organizate noi alegeri.

În urma votului liber exprimat de către membri, Alexandra Coliban a fost aleasă Președinte, iar ceilalți membri ai Biroului Filialei Locale sunt:

– Alexandru Roșu (vicepreședinte)

– Radu Crețu (vicepreședinte)

– Sebastian Lupu (vicepreședinte)

– Mircea Chiru

– Simona Gârea

– Cezar Gîrleanu

– Florentina Tot

– Alexandru Gheorghe

– Alin Mazilu

– Florin Crap.

Comisia de Arbitraj este formată din Carmen Tulea, Sorian Demco și Alina Bălășcău, iar Liliana Dochița este Cenzorul Filialei Locale.

Alexandra Coliban, președintele filiale locale USR Brașov: “Îi felicit pe toți colegii care și-au asumat candidatura pentru o funcție internă și, mai ales, pe noii aleși! Ocuparea unei funcții interne în USR nu înseamnă privilegii, ci multă muncă și sacrificii personale. Pe de altă parte, avem satisfacția de a contribui semnificativ la schimbarea modului în care se face politică în România și, mai ales, la schimbarea percepției românilor față de politică și politicieni. Vă invit alături de noi, în USR, pentru a ne găsi împreună energia și motivația de a continua această luptă!

Înscrie-te aici 👉 usr.ro/inscriere

Leave a Reply