Vești bune pentru locuitorii din Șinca Nouă: au început lucrările de plombare a gropilor de pe DN73A!

By 17/09/2018Articole, Noutați
lucrările de plombare

În cadrul programului de îmbunătățire a siguranței rutiere din județ, membrii filialelor USR monitorizează starea drumurilor, condițiile de circulație şi adresează solicitări autorităţilor atunci când identifică situații precum deficiențe ale semnalizării rutiere, starea proastă a carosabilului sau lipsa elementelor de separare între sensurile de circulație.

În luna august, membrii USR Codlea au sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, în vederea constatării gravelor probleme de infrastructură rutieră de pe DN73A. Ca urmare, am fost anunțați că Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a început, de câteva zile, lucrările minime de plombare pentru asigurarea traficului rutier din zonă.

Ovidiu Paraschivescu, membru USR Codlea: “După o lungă perioadă de timp, în care locuitorii din Șinca Nouă, Poiana Mărului și Paltin au îndurat zilnic călătorii pe un drum bombardat de gropi, sperăm ca lucrările solicitate cu ajutorul IPJ să readucă siguranța rutieră în zonă.
Vom monitoriza rezultatul și, în măsura în care se dovedește insuficient, vom solicita o expertiză în vederea refacerii complete a sectorului de drum Zărnești – Șinca.
Este vital să readucem un trafic auto decent atât locuitorilor din zona Măgurii Codlei cât și turiștilor“.

Cetăţenii care doresc să se implice sau să semnaleze probleme similare de carosabil ori de semnalizare sunt rugați să ne contacteze la [email protected], pe pagina de Facebook USR Brașov sau la telefon 0749 209 641.