Proiect depus de Primăria Sânpetru în vederea finanțării prin PNRR: dotarea cu mobilier nou și echipamente IT a şcolii gimnaziale şi a celor două grădinițe din comună.

By 15/03/2023Articole

Proiect depus de Primăria Sânpetru în vederea finanțării prin PNRR: dotarea cu mobilier nou și echipamente IT a şcolii gimnaziale şi a celor două grădinițe din comună. Valoarea proiectului: 944.753 lei.

Pentru copiii care învață la Școala gimnazială, primarul Marian Arhire are în vedere:
> înființarea unui laborator de informatică și a unui laborator multidisciplinar pentru fizică, chimie, biologie și robotică, cu toate dotările și echipamentele necesare;
> dotarea sălilor de clasă cu mobilier nou și echipamente TIC pentru educație (table interactive, laptopuri pentru cadrele didactice, sisteme de sunet, imprimante multifuncționale, camere videoconferință, camere foto 360, etc).

Proiectul vizează, de asemenea, dotarea sălilor de clasă din cele două grădinițe cu echipamente TIC specifice (table interactive, sisteme de sunet, microscop digital, softuri educaționale precum EduBoom, Twinkl, Mozaik) și modernizarea locului de joacă.

#USRlaPrimărie #Educaţie

Leave a Reply