Primarul Camelia Bertea reabilitează încă o şcoală din oraşul Victoria din fonduri europene şi invită toate firmele interesate să depună oferte până pe data de 25 aprilie.

By 07/04/2023Articole
Primarul Camelia Bertea reabilitează încă o şcoală din oraşul Victoria

Proiectul, în valoare de aproape 7.8 milioane lei plus TVA, este finanțat în cea mai mare parte prin Programul Operațional Regional (POR) şi o parte prin Anexa 7, iar lucrările urmează să fie finalizate până la sfârşitul anului.

Camelia Bertea, primarul oraşului Victoria:
“După finalizarea acestui proiect, copiii de la școala generală vor beneficia de condiții moderne, demne de secolul 21. Vor avea o școală care va arăta ca nouă, complet reparată la interior și exterior, izolată termic şi sigură. Și nu vorbim numai de corpurile A și B, ci și de Sala de sport și de zona exterioară a școlii, care va fi și ea parţial reamenajată și îmbogăţită cu noi spații funcţionale. În plus, toate clădirile vor fi izolate termic, astfel încât copiii nu vor mai suferi de frig, iar costurile cu energia vor scădea simțitor.

Pas cu pas, vom reabilita și vom moderniza toate școlile din orașul Victoria, pentru a le oferi copiilor noștri cele mai bune condiții în care să învețe.”

#USRlaPrimărie

Leave a Reply