O nouă filială USR în județul Brașov: USR Hărman

By 22/12/2018Articole, Harman
FiliALA hARMAN

Extinderea USR în județul Brașov continuă cu o nouă filiala, în comuna Hărman. Membrii filialei au organizat prima lor Adunare Generală, pentru a-și stabili în mod democratic, prin votul secret al membrilor, componenţa structurilor statutare: Biroul Politic, Comisia de Arbitraj și Cenzorul.

Biroul Politic este format din președintele Alexandru-Ovidiu Zachia și din trei vicepreședinți, Filofteia Matei, Andreea Şișcă și Valentin Ilie Costea.

Din Comisia de Arbitraj fac parte Iulia Ioana Stancu, Ilinca Gârbea și Alexandru Moldovan, iar Cenzorul filialei este Elena Daniela Milescu.

Alexandru-Ovidiu Zachia, președinte USR Hărman: “Deja ne conectăm la comunitate, la oameni și la problemele lor. Obiectivul nostru imediat este să atragem cât mai mulți membri în filiala noastră, oameni integri și dispuși să se implice activ, astfel încât să creăm acea masă critică necesară pentru a determina schimbarea.
Membrii USR Harman au identificat deja câteva probleme locale care necesită măsuri urgențe: lipsa iluminatului public în unele zone, străzi neasfaltate și pline de noroi, problema mirosului de hidrogen sulfurat de la groapa “ecologică” Fin Eco, lipsa canalizării în Podul Olt, unde lucrările au început în urmă cu 2 doi și înca nu s-au racordat toate străzile. Filiala și-a propus să identifice toate problemele urgențe din Hărman și să găsească soluții, pe care le vor propune administraţiei locale. Un prim lucru pe care îl vor solicita este accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunei.

Pentru a schimba Hărmanul și pentru a rezolva problemele comunitații, este nevoie de oameni noi în administrația locală, dar și de sprijin de la cetățeni.

Puteți urmări activitatea filialei USR Hărman pe pagina de FB facebook.com/USRHarman, iar pentru a contacta membrii filialei, trimiteți un email la adresa [email protected].

Vă așteptăm alături de noi!
www.usr.ro/inscriere

Leave a Reply