La Victoria, primarul USR Camelia Bertea continuă proiectele și investițiile pentru dezvoltarea orașului și pentru ca oamenii să aibă o viață mai bună.

By 06/06/2023Articole
camelia-bertea-proiecte

📈 Pentru atragerea investitorilor și pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a redus cu 50% chiria pentru spațiile aflate în proprietatea orașului Victoria pentru IMM-uri și PFA-uri care creează în primii doi ani minim 10 locuri de muncă. De asemenea, se apropie de finalizarea PUZ-ului pentru viitorul parc industrial.
👨‍🏫 A obținut finanțare nerambursabilă de 3.4 milioane de lei pentru dotarea şcolilor din oraș cu mobilier nou, materiale didactice şi echipamente IT. În scurt timp, va demara procedurile de achiziție, iar până în mai 2024, toate școlile din oraș vor primi table interactive, sisteme de sunet, imprimante multifuncționale, camere videoconferință, routere wifi, scannere portabile, laptopuri, mobilier și materiale didactice pentru sălile de clasă. În plus, se vor înființa și dota două laboratoare de științe, 8 cabinete școlare de consiliere și asistență psihopedagogică, de sprijin, logopedice și alte terapii specifice, săli de sport, un atelier de practică.
🎡 Reabilitează şi modernizează toate locurile de joacă din oraș, iar unele dintre acestea vor fi relocate, pentru a respecta normele de siguranță în vigoare.
#USRlaPrimarie