Încă o comunitate din județul Brașov își cere drepturile prin petiție la Consiliul Județean Brașov.

By 08/06/2023Articole
Cristinel Marhao Soars

Zona Șoarș are drumuri județene proaste, iar oamenii s-au săturat să aștepte asfaltări de calitate. Consilierul local USR Cristinel Marhao și Ovidiu Paraschivescu – consilier județean au depus o petiție a locuitorilor din comunele Şoarş şi Voila pentru modernizarea drumului județean DJ104D, secţiunea Făgăraș – Șoarș – limita de județ.

Asta după ce, anul trecut, locuitorii din Apața au fost lăsați fără drum de acces, fiind nevoie atunci tot de o petiție pentru ca instituția Consiliului Județean să ia măsuri. Se pare că doar așa funcționează lucrurile pentru administrația liberală a județului.

Consiliul Județean este obligat să le dea oamenilor termene clare și să facă lucrări de calitate. Îi îndemnăm pe locuitorii din judeţ să nu tacă, să ceară măsuri de la autorități și să se unească pentru nevoile lor locale. Reprezentanţii USR din Consiliile Locale şi din Consiliul Judeţean îi vor susține în demersurile lor.