FĂ-ȚI BULETIN DE SÂNPETRU!

By 17/12/2018Articole, Sanpetru

DEZVOLTĂ SÂNPETRUL!

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI CALITATEA VIEȚII ȘI INFRASTRUCTURA

Asigură-te că taxele sunt transferate acolo unde locuiești. Un buget mai mare în fondurile administrației locale poate asigura, implicit, un grad mai mare de bunăstare prin investiții în localitatea ta. Și tu poți contribui la dezvoltarea comunei.

REZOLVĂ-ȚI TREBURILE ÎNTR-UN TIMP MAI SCURT

De la trecerea casei pe rol, până la eliberarea anumitor acte, lucrurile pe care trebuie să le rezolvi se vor desfășura mult mai rapid decât în Brașov unde aștepți la cozi nesfârșite pentru cele mai multe servicii publice.

VOTEAZĂ CUM SIMȚI, ACOLO UNDE CONTEAZĂ PENTRU TINE

Poate că mare parte din ziua ta se petrece în afara comunei, însă la întoarcerea acasă meriți tot confortul de care ai nevoie. Interesează-te dacă proiectele administrației locale se potrivesc nevoilor tale și implică-te activ în asta, prin votul tău. Asigură-te că poți vota local și fă-ți vocea auzită!

NU-I LĂSA PE ALȚII SĂ DECIDĂ PENTRU TINE!

TE-AM CONVINS? IATĂ ACTELE DE CARE AI NEVOIE:

· cerere pentru eliberarea actului de identitate;
· actul de identitate și cartea de alegător, după caz;
· certificatul de naștere și certificatul de căsătorie, după caz, original și copie;
· certificatul/hotărârea de divorț, după caz, original și copie;
· certificatul de deces al soțului/soției decedat/decedate, în cazul soțului supraviețuitor, original și copie;
· certificatele de naștere ale copiilor cu vârstă mai mică de 14 ani, original și copie;
· documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu și, după caz, cel cu care se face dovada adresei de reședință, original și copie;
· chitanța reprezentând contravaloarea cărții de identitate

Descarcă pdf de prezentare: BULETIN SÂNPETRU