Educaţia şi sănătatea – două dintre priorităţile administraţiei locale a oraşului Victoria, conduse de primarul Camelia Bertea.

By 21/03/2023Articole
Educaţia şi sănătatea - două dintre priorităţile administraţiei locale a oraşului Victoria, conduse de primarul Camelia Bertea

Primăria Victoria este pe cale de a accesa fonduri nerambursabile pentru dotarea unităţilor de învățământ din oraș cu mobilier nou, materiale didactice și cele mai moderne echipamente digitale pentru elevi și cadrele didactice. A fost deja depusă solicitarea de finanțare prin PNRR în valoare de 3.4 milioane lei.

De asemenea, oraşul Victoria mai face un pas important pe partea de sănătate: Spitalul Orășenesc Victoria a obținut completarea autorizației eliberate de Ministerul Sănătății pentru spitalizarea de zi pe specialităţile chirurgicale. De acum înainte, se vor putea face internări pentru specialităţile chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, urologie, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ORL, pentru care, până acum, se puteau oferi doar consultații și tratament în sistem ambulatoriu.

#USRlaPrimărie #Educaţie #Sănătate

Leave a Reply