📢 Este oficial! Brașovul candidează la titlul de “Capitala Verde a Europei” 🇪🇺 🟢 în competiția organizată de Comisia Europeană.

By 08/06/2023Articole
Brașovul candidează la titlul de "Capitala Verde a Europei" 🇪🇺 🟢 în competiția organizată de Comisia Europeană

🏆 Zece oraşe europene îşi dispută acest titlu. Alături de Braşov, în competiţie au intrat: Brescia (Italia), Cagliari (Italia), Graz (Austria), Guimarães (Portugalia), Logroño (Spania), Novara (Italia), Poznań (Polonia), Rzeszow (Polonia) și Vilnius (Lituania).

Allen Coliban, primarul municipiului Braşov: “Acceptarea dosarului de candidatură ne onorează, mai ales că suntem singurul oraș din România aflat în faza actuală a competiției.

Ce este poate și mai important, candidatura ne obligă. Ne obligă să continuăm toate proiectele de transformare a Brașovului într-un oraș cu adevărat verde, prietenos cu mediul, atent la valorosul patrimoniu natural. Un oraș al tuturor.

Ultimii 2 ani și jumătate au adus multe inițiative și proiecte în direcția sustenabilității, a creșterii calității vieții și a poziționării orașului drept pionier și deschizător de drumuri în implementarea politicilor verzi.”

#BrasovulVerde #CapitalaVerdeaEuropei #EUGreenCapital

Leave a Reply