USR PLUS Râșnov: măsuri pentru creșterea siguranței în trafic pe DN 73, tronsonul Bran – Râșnov

By 10/02/2021Articole

Consilierii locali USR PLUS din Râșnov, împreună cu deputatul USR PLUS Tudor Benga, vor merge în audiență la Ministerul Transporturilor pentru a solicita implementarea unor măsuri urgente de creștere a siguranței traficului pe DN 73 tronsonul Bran – Râșnov.

Horia Motrescu, liderul grupului consilierilor locali USR PLUS Râșnov, a vizitat locul accidentului mortal petrecut zilele trecute, unde mașina a lovit un cap de pod și s-a răsturnat:

“Aceleași capete de pod le avem și în Râșnov. Foarte periculoase în cazul în care pierzi controlul mașinii. Rigole betonate adânci sunt și în Râșnov (Șoseaua Bran), dar și mai adânci sunt pe drumul dintre Râșnov și Tohanul Nou. În unele părți ale drumului au peste 2 metri diferență de nivel față de partea carosabilă. Aceste două elemente – rigole betonate adânci și capete de pod – nu fac decât să provoace și mai mult rău în cazul unui nefericit accident. Am fost în audiență de două ori la factorii de decizie din DRDP Brașov și am atenționat despre periculozitatea acestor două elemente alăturate.

DN73 pe tronsonul Bran – Râșnov este un drum intens circulat. Nu mai putem continua să așteptăm alte accidente.”

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/mike.horia.5/posts/10157928079580994

Leave a Reply