USR Ghimbav și-a ales structurile statutare de conducere

By 20/12/2018Articole, Ghimbav

Membrii filialei USR Ghimbav au organizat primele alegeri interne, în cadrul cărora au fost stabilite structurile statutare de conducere, arbitraj și control. Biroul filialei este format din preşedintele Rareş Cătălin Popa şi din doi  vicepreședinți, Anamaria Nistor și Mircea Toiu.

Rareș este absolvent de Marketing la Universitatea “Transilvania” și are o bogată experiență în mediul privat, în companii medii și mari din România şi din alte ţări din Uniunea Europeană. Printre pasiunile lui Rareș se numără teatrul, fotografia și arhitectura.

Rareş Cătălin Popa, preşedinte USR Ghimbav: “Locuiesc în Ghimbav din 1990 și am avut ocazia ca, în ultimii ani, să vizitez câteva țări europene și am realizat ce înseamnă un oraș civilizat în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dat seama că, de unul singur, este greu spre imposibil să schimbi lucrurile într-o comunitate și m-am hotărât să mă alătur acestor oameni faini din USR, iar împreună sunt ferm convins că vom reuși să schimbăm fața orașului nostru.

Trăind în Ghimbav, sunt la curent cu nevoile de dezvoltare ale orașului și dorințele comunității. Drept urmare, încă de la începutul anului, împreună cu actuala echipă USR Ghimbav, încercăm cu pași mici, dar fermi, să transparentizam activitatea aleșilor locali, pentru a ne asigura că lucrează în folosul comunității.

Fac un apel către toți cei care doresc să ni se alăture să o facă cu cea mai mare încredere pentru că doar împreună vom reuși!

AnamariaNistor, vicepreședinte USR Ghimbav: “În România zilelor noastre, simți că nu mai e suficient să-ți faci datoria de simplu cetățean, de a te prezenta la vot. Realizezi că e absolut necesar să te implici, pentru ca urmașii tăi să trăiască într-o țară civilizată. Acestea au fost gândurile care m-au animat atunci când am luat hotărârea de a mă alătura USR, un partid al oamenilor curați din politică. Îmi doresc ca împreună să facem din țara noastră un loc în care să ne facă plăcere să fim în fiecare zi

MirceaToiu, vicepreședinte al organizației județene USR Brașov și vicepreședinte USRGhimbav: “USR Ghimbav a deschis agenda administrației locale către cetățeni. Doar împreună vom reuși să construim Ghimbavul de mâine, un oraș european și modern, un oraș al copiilor noștri. Ghimbavul merită mai mult iar noi suntem echipa care va putea livra consistent către comunitate. Timpul lucrurilor făcute pe ascuns sau în defavoarea comunității a trecut.

Datele de contact ale filialei USR Ghimbav sunt: FB facebook.com/USRGhimbav, e-mail [email protected]

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Haideți alături de noi, pentru a pregăti împreună o guvernare și o administrație locală competente și oneste pentru anul 2020!
usr.ro/inscriere