Szenner Zoltan, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, candidează pentru încă un mandat în Consiliul județean din partea Alianței Dreapta Unită

By 28/05/2024Articole
Zoltan Szenner

Szenner Zoltan este de profesie inginer, de peste 25 de ani este antreprenor în domeniul construcțiilor, iar din 2020 este vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov.

Ca antreprenor, Zoltan este pragmatic, realist și orientat spre rezultate. Tot ca un antreprenor a abordat și sarcinile din Consiliul Județean și a livrat rezultate pe toate domeniile pe care a avut atribuții, care au fost foarte variate:
– Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor, un proiect cu o valoare de 160 milioane de euro;
– finanțările pe domeniile cultural, sportiv, pentru tineret și pentru culte;
– muzeele, Biblioteca Județeană, Școala Populară de Artă și Centrul Cultural Reduta;
– drumurile județene și investițiile.

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, Zoltan nu doar că a adus un suflu nou, diferit, prin modul său de lucru organizat și profesionist, dar a demonstrat că se poate face politică și administrație și altfel: într-un mod complet transparent, având ușa permanent deschisă, la propriu și la figurat, comunicând cu oamenii și răspunzând la solicitările lor.

Szenner Zoltan: “Îmi doresc ca proiectele pe care le-am început să reușească, iar eu pot avea un aport major la reușita acestor proiecte, de aceea candidez și sper că îmi veți acorda încrederea pentru încă un mandat în Consiliul Județean Brașov.”

Leave a Reply