S-au finalizat negocierile pentru propunerile de Viceprimari ai Municipiului Brașov

By 22/10/2020Articole
Flavia Boghiu USR Brasov

Primarul ales al Brașovului, Allen Coliban, a anunțat, în cadrul conferinţei de presă de vineri, 16 octombrie, propunerile pentru cele două poziții de Viceprimari ai Brașovului. În urma discuțiilor avute la nivelul  Alianței USR PLUS și a negocierilor purtate cu Partidul Național Liberal Brașov, propunerile pentru cele două funcții de viceprimar sunt Flavia Boghiu, din partea USR PLUS și Sebastian Rusu din partea PNL. 

Allen Coliban, Primarul Braşovului:

„Mă bucur să am în echipă doi oameni foarte activi, competenți, oameni care provin din mediul privat și care au o vastă experiență profesională, dar și competențe complementare de la un punct încolo. Consider că această echipă tânără și plină de energie este ceea ce are nevoie Brașovul, pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus.” 

Flavia Boghiu, propunerea Alianței USR PLUS pentru funcția de Viceprimar, este Vicepreședinte al Filialei Municipale USR PLUS, antreprenor în servicii medicale de îngrijiri la domiciliu și are o experiență de zece ani în domeniul asistenței sociale. Flavia a devenit cunoscută în comunitatea brașoveană în perioada stării de urgență, când a înființat și coordonat grupul Vă ajutăm din Brașov, o inițiativă civică de voluntariat pentru ajutorarea seniorilor, în care s-a implicat o mare parte a comunităţii civice braşovene. 

Flavia Boghiu, consilier local USR PLUS, propusă pentru funcţia de Viceprimar al Braşovului:

„Mă onorează și responsabilizează numirea pentru funcția de Viceprimar al Brașovului din partea colegilor din Alianța USR PLUS. Urmează un mandat foarte greu, așteptările brașovenilor sunt mari, de aceea ne vom folosi toată cunoștința și priceperea pentru a livra cele mai bune soluții pentru Brașov. De asemenea, urmează o perioadă foarte grea din punct de vedere al situației epidemiologice. Așa cum bine știm, numărul de cazuri a crescut. Este momentul să fim responsabili, să avem grijă de noi și de cei de lângă noi.” 

După finalizarea procedurii de validare a tuturor mandatelor aleșilor locali, Prefectul județului Brașov va avea la dispoziţie 5 zile pentru a convoca ședința de constituire, în care aleșii vor depune jurămintele și își vor prelua mandatele. Ulterior, în prima ședință ordinară a Consiliului Local Brașov, se vor supune la vot propunerile pentru cele două posturi de Viceprimari. 

Leave a Reply