Pe cine alegi pe 9 iunie?

By 05/06/2024Articole
pe cine alegi pe 9 iunie Allen Coliban Scripcaru

Pe 9 iunie, fiecare vot contează. Este ziua în care locuitorii Brașovului își vor decide destinul pentru următorii patru ani. Aceste alegeri nu sunt doar despre a alege un primar, ci despre a alege între două sisteme de valori diametral opuse.

Pe de-o parte, avem un lider tânăr și ambițios: Allen Coliban, actualul primar al Brașovului. Aflat la primul său mandat, Allen Coliban a adus un suflu nou în administrația locală, punând un accent puternic pe transparență și competență. El este dedicat dezvoltării urbane sustenabile, susținând proiecte de amenajare a spațiilor verzi și de îmbunătățire a infrastructurii sportive. El își propune să continue investițiile record în educație și să fie al[turi de fiecare brașovean, luptând pentru un oraș modern și deschis.

În contrast, avem un veteran al politicii locale: George Scripcaru, care a fost primar timp de 16 ani. A fost implicat în multiple scandaluri de corupție. Are o orientare accentuată către urbanizarea intensivă, adesea în detrimentul spațiilor verzi și al calității vieții. Scripcaru este perceput ca fiind parte a unui sistem vechi, care a favorizat interesele imobiliare în locul nevoilor cetățenilor. A făcut un contract pe 10 ani cu rechinii parcărilor, prin care locuitorii Brașovului ar fi trebuit să plătească taxe 24h din 24 și 7 zile din 7! Este un om care apără interesele clanului, nu cele ale comunității.

Pe 9 iunie, avem șansa de a alege între trecut și viitor, între stagnare și progres. Este esențial să ne exercităm dreptul de vot pentru a ne asigura că Brașovul va fi condus de cineva care reprezintă adevăratele noastre valori și aspirații. Avem nevoie de un Brașov care să facă față multiplelor provocări actuale și nu de un oraș ancorat în trecut.

Haideți să votăm! Destinul Brașovului este în mâinile noastre. Pe 9 iunie, pentru Primăria și Consiliul Local Brașov alegem Allen Coliban și echipa Alianței Uniți pentru Brașov. Iar pentru Consiliul Județean Brașov votăm Irineu Darău și candidații Alianței Dreapta Unită.

pe cine alegi pe 9 iunie Irineu Darau Vestea

Cod unic de identificare: 21240009

Leave a Reply