Filiala municipală USR Brașov și-a ales noua conducere

By 18/09/2019Articole
Noile structuri locale

Membrii filialei locale USR Brașov și-au ales, în mod democratic, noi structuri de conducere, arbitraj și control, pentru un mandat de 1 an și jumătate.

Adunarea Generală a avut loc în dată de 31 august și a avut ca scop alegerea, prin vot liber și secret al tuturor membrilor prezenți, a Președintelui și a celorlalți membri ai Biroului Local, a membrilor Comisiei de Arbitraj și a Cenzorului filialei locale. Aceste alegeri au venit ca urmare a încheierii mandatului celor care au ocupat aceste funcţii timp de doi ani, începând din septembrie 2017.

În urma votului liber exprimat al membrilor, noul președinte al filialei locale este Alexandra Coliban, membru USR din ianuarie 2018 și membru în Comisia de Arbitraj a filialei Județene din septembrie 2018. Alexandra Coliban are 44 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți traducători de literatură britanică și americană din România. Este căsătorită și are doi copii.

Pe lângă președinte, noul Birou Local mai are în componenţa sa cinci vicepreședinți – Sebastian Lupu, Alexandru Roşu, Flavia Boghiu, Victor Ilie, Mădălina Dănilă – și alți cinci membri simpli – Ruxandra Kasleder, Andrei Oniga, Mihai Russu, Marian Măciucă şi Cosmin Albert

Comisia de Arbitraj a filialei locale este compusă din Laura Coman, Coralia Păunoiu și Miruna Gerea, iar noul cenzor al filialei locale este Liliana Dochița.

Toți membrii noilor structuri sunt cetățeni activi, profesioniști și integri, care își dedică deja o mare parte din timpul personal construcției USR Brașov, promovării valorilor în care cred și schimbării politice din România, iar cei mai mulţi dintre ei îşi asumă pentru prima dată o funcţie în cadrul partidului. 

După rezultatul obținut de Alianța USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, când s-a clasat pe primul loc în preferințele votanților din Municipiul Brașov, nouă conducere a Filialei Locale USR Brașov pleacă la drum cu misiunea de a confirmă încrederea și speranța brașovenilor prin dezvoltarea și întărirea organizației, având scopul principal de a concretiza valorile și principiile USR într-un program politic orientat spre nevoile și dorințele acestora.

 

Alexandra Coliban, președinte al filialei locale USR Brașov: 

Suntem o echipă de oameni bine pregătiți, tineri și entuziaști, motivați de speranța pe care brașovenii o au de la noi și de la partenerii noștri de alianță de a practica un nou tip de politică și o altă formă de administrație locală, contemporane cu societatea actuală și cu nevoile reale ale orașului nostru și ale cetățenilor lui. E o onoare pentru mine să fac parte din această echipă!

Leave a Reply