Mihai Tatu

38 de ani, Președinte Asociația Visum pentru Educație și Cultură

Biografie:
Cea mai importantă realizare, în calitate de sociolog, este organizarea Asociației Visum pentru Educație și Cultură și demararea programului I-STEP (International Sustainable Transportation Engagement Program). I-STEP presupune promovare principiilor mobilității urbane, analize de trafic și infrastructură, politici publice de mobilitate, soluții de transport (transport public, pietonal, piste de biciclete) și abordare participativă. Tot în cadrul I-STEP urmărim respectarea legii în privința eliberării de autorizații de construire și desfășurea procesului de consultare publică în materie de urbanism și arhitectură pentru patrimoniul istoric construit și la dezvoltarea de noi imobile în zone protejate istoric. Mai urmărim și nivelul de transparență al administrației publice, care, din nefericire, este foarte redus.

Valori și principii:
Principiile după care îmi desfășor activitatea sunt:1. Scopuri și Obiective (întotdeauna caut să am un obiect și obiective cât mai clare); 2. Viziune pe termen lung și plan clar de implementare; 3. Evaluarea capacităților prezente și viitoare; 4. Abordare participativă și transparență; 5. Observare și evaluare; 6. Asigurarea calității; 7. Integritate; 8. Implicare activă; 9. Colaborare.