Lucrările de consolidare a parcării de pe strada Molidului incluse în bugetul local

By 06/04/2021Articole
citat Andrei Oniga

Parcarea din vecinătatea străzii Molidului din cartierul Răcădău va fi, în sfârșit, consolidată. Lucrările sunt cuprinse în bugetul local de anul acesta al municipiului Brașov.

Ani de zile, administrația locală a amânat demararea lucrărilor de consolidare, în ciuda sesizărilor  locuitorilor din zonă, a pericolului de surpare a parcării și de alunecare a versantului dinspre Tâmpa. Mai mult decât atât, parcarea a fost asfaltată cu trei zile înainte de alegeri, fără ca fundația să fie stabilizată. 

După preluarea mandatului, Andrei Oniga, consilier al Alianței USR PLUS în Consiliul Local al municipiului Brașov, a purtat discuții atât cu asociația proprietarilor, cât și cu reprezentanți ai Primăriei, discuții care s-au materializat prin includerea lucrărilor în proiectul de buget al Brașovului pentru 2021. 

Andrei Oniga: „Calea până la finalizarea lucrărilor nu va fi scurtă, dar voi monitoriza procesul îndeaproape și voi face ce-mi stă în putință pentru a mă asigura că ajungem acolo în cel mai scurt timp și în cel mai corect mod.”

Leave a Reply