Irineu Darău: “PNL Brașov nu renunță la condamnații penal: i-au retras doar de fațadă din actualul CJ, dar le-au lăsat alte poziții și îi aduc din nou pe listele de candidați pentru 9 iunie.”

By 30/05/2024Articole
Irineu Darău: “PNL Brașov nu renunță la condamnații penal: i-au retras doar de fațadă din actualul CJ, dar le-au lăsat alte poziții și îi aduc din nou pe listele de candidați pentru 9 iunie.”

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Brașov, deschisă și girată de Adrian Veștea, este înțesată cu condamnați penal definitiv.

 

Pe această listă se află și Adrian Gabor, în trecut ridicat de PNL până la rangul de vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov. Adrian Gabor a primit în 2020 o condamnare definitivă la închisoare cu suspendare pentru că a fost prins conducând mașina de serviciu în stare de ebrietate, având o îmbibație alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în aer expirat (detalii aici și aici).

 

“Pentru Consiliul Judeţean Braşov este o pierdere” – declarase Şerban Todorică cu privire la demisia condamnatului penal Adrian Gabor din funcția de consilier județean. Mai mult, deși nu mai ocupă poziția în CJ de aproape un an, Adrian Gabor a rămas până în ziua de azi reprezentantul Consiliului Județean în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Durabilă Curbura Carpaților (detalii aici).

 

La alegerile din 2020, PNL Brașov se lăuda că renunță la condamnații penal: “Cei care au avut condamnări penale nu vor mai fi validați pe funcțiile de consilier local sau consilier județean.” declara Adrian Veștea în 2020. Iată că acum vin din nou cu aceiași condamnați penal care să fie candidați și eventual să reprezinte interesele brașovenilor la nivel județean.

 

Irineu Darău: “PNL Brașov nu renunță la condamnații penal: i-au retras doar de fațadă din actualul CJ, dar le-au lăsat alte poziții și îi aduc din nou pe listele de candidați pentru 9 iunie.

 

Sunt convins că PNL nu mai păcălește pe nimeni. Am mare încredere în brașoveni că se vor ridica împotriva corupției și incompetenței PNL și că vor alege o alternativă onestă și competentă. Dreapta Unită reprezintă singura speranță pentru un viitor curat și transparent al județului Brașov.”

 

Cod mandatar financiar: 21240009

Leave a Reply