Irineu Darău: “Oamenii din Țara Făgărașului vor schimbare. PSD și PNL au eșuat, rotația cadrelor și comasările nu mai impresionează pe nimeni.”

By 25/05/2024Articole

Senatorul Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la președinția Consiliului Județean Brașov, împreună cu vicepreședintele CJ Brașov, Zoltan Szenner, și cu alți candidați ai Alianței, au mers în mai multe comunități din Țara Făgărașului și au stat de vorbă cu oamenii despre problemele cu care se confruntă. Pentru Irineu Darău, zona Făgărașului este acasă, este locul în care a copilărit și s-a format ca om. Este locul în care bunicul se împotrivea regimului comunist acum 80 de ani. De aceea, își dorește să facă mai mult pentru oamenii de aici și pentru dezvoltarea zonei care are un potențial extraordinar.

“Am observat că lumea vrea schimbare. De la Făgăraș până la Cârțișoara, la Ucea, Victoria sau Drăguș, lumea s-a prins că de 35 de ani PSD și PNL au eșuat, deși au avut toată puterea. Rotația cadrelor și comasările nu mai impresionează pe nimeni.” spune Irineu Darău.

El este convins că Alianța Dreapta Unită constituie o alegere mai bună decât PSD și PNL, care i-au furat pe români de la revoluție încoace și au destrămat familii, copiii luând calea străinătății. Partide care azi s-au comasat în toată țara, în funcție de interese.

“Îmi doresc să putem implica fiecare comunitate, oricât de mică sau de mare ar fi, într-un plan integrat pentru dezvoltarea județului Brașov. Numai așa ne putem asigura că fiecare om va trăi bine acasă, în comunitatea lui! Vă invit să fiți alături de mine și să îndreptăm împreună județul spre viitor!” spune senatorul Irineu Darău, candidatul ADU la președinția Consiliului Județean Brașov.

Irineu Darău spune că este mândru de colegii candidați la primăriile din Țara Făgărașului, care sunt oameni bine pregătiți, care se simt bine în mijlocul oamenilor și care sunt dedicați comunităților din care fac parte.

“Mă bucur mult când văd hotărâre, când văd echipe frumoase, când văd viziune în nordul județului și în Țara Făgărașului. Asta e extraordinar de important și știu că e de 10 ori mai greu totul aici, de la crearea unei echipe până la a rezista în fața presiunilor în aceste părți ale județului. Am construit aici și e mult mai multă muncă pentru mult mai puține rezultate, dar acum comunitățile își vor alege destinul, fiindcă au pe cine să aleagă.”

Un cetățean austriac pentru primăria din Drăguș

Sorin Sofonea, cunoscut ca “Bădicu”, este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Drăguș. El este drăguşean get-beget, dar a stat în Austria peste 20 de ani și are cetățenie austriacă. În timpul petrecut acolo, a investit în ţara sa natală. A cumpărat fostele grajduri ale satului, iar acum a înființat acolo o fermă, care aproape că este o grădină zoologică.

“Îl felicit pentru curaj pe colegul nostru Sorin Ion Sofonea, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Drăguș. Acolo e un alt loc în care PSD și PNL se îmbină în toate felurile doar pentru a păstra puterea.” îl sprijină senatorul Irineu Darău.

Candidata de la Ucea este inginer și antreprenor

Nicoleta Cristian este mamă a doi copii, inginer horticol, antreprenor în domeniul aranjamentelor florale și un cetățean activ și implicat. Candidează la Primăria comunei Ucea pentru că își dorește un viitor mai bun pentru cetățenii acestei comune. Chiar dacă vă vine greu să credeți, în anul 2024, în era tehnologiei, la Ucea nu există rețele de apă curentă, gaze și canalizare, străzi asfaltate, locuri de joacă pentru copiii din toate satele comunei. Ea candidează cu gândul de a implementa proiecte prin care să realizeze în comună lucruri elementare pentru un trai decent.

Cosmin Poparad este un om dedicat Făgărașului

Cosmin Poparad este făgărășean, tatăl a doua fete și de 14 ani antreprenor în domeniul asigurărilor. A fost consilier local timp de aproape două mandate, începând din 2012, fiind cu mai multe ocazii independent (în Consiliul Local și în candidatura din 2020). Întreaga sa activitate politică s-a concentrat pe dezvoltarea municipiului și pe rezolvarea problemelor comunității, precum și pe cheltuirea responsabilă și transparentă a banilor publici. S-a consultat adeseori cu cetățenii, i-a ascultat și le-a dus vocea mai departe către administrația locală. Printre inițiativele sale în Consiliul Local se numără un proiect de HCL pentru scaderea taxei la salubritate, o dorință a comunității pentru care se strânseseră peste 3000 de semnături.

Viceprimarul orașului Victoria este candidatul ADU la Primărie

Cristian Iosipescu este viceprimarul orașului Victoria, iar până în octombrie 2020, a fost inspector în cadrul Serviciului Fiscal Orășenesc Victoria. Trăiește în Victoria de la 14 ani, este tatăl a doi copii – o fată și un băiat, este sportiv de performanță, antrenor sportiv în cadrul Clubului Sportiv Chimia, secția de karate, și profesor la Clubul Copiilor Victoria. În calitate de viceprimar, s-a implicat în majoritatea proiectelor și reușitelor administrației locale, de la redeschiderea Spitalului Orășenesc sau accesarea fondurilor nerambursabile, până la dezvoltarea Clubului Sportiv Chimia, reamenajarea locurilor de joacă din oraș, campaniile de sterilizare și microcipare a animalelor de companie, reparațiile drumurilor, deszăpăzirea, evenimentele dedicate comunității, etc.

Cod mandatar financiar: 21240009

Leave a Reply