Irineu Darău: “La Brașov, Scripcaru și PSD-PNL au reînceput Marea Dezinformare. Acum sunt şi mai disperaţi şi nu se dau în lături de la nimic.”

By 31/05/2024Articole
Irineu Darău: “La Brașov, Scripcaru și PSD-PNL au reînceput Marea Dezinformare. Acum sunt şi mai disperaţi şi nu se dau în lături de la nimic.”

Irineu Darău, vocea Alianței Dreapta Unită, îi cheamă pe toți brașovenii la acțiune! Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al nostru. Vom alege să fim din nou conduși de practicile trecutului? Sau vom păși cu îndrăzneală spre un viitor al transparenței, integrității și prosperității?

“Scripcaru şi coaliția PSD-PNL sunt şi mai disperaţi şi nu se dau în lături de la nimic. Tacticile lor de dezinformare și intimidare arată cât le este de frică. Simt că se apropie clipa care consacră sfârşitul vechiului sistem. Cine îşi doreşte să ne întoarcem din nou în vremea furturilor, a zeciuielii de la oamenii de afaceri, a traiului cu frică în Braşov?” întreabă senatorul braşovean.

Atacurile murdare și mincinoase împotriva lui Allen Coliban sunt doar o altă dovadă a disperării adversarilor noștri politici. Allen Coliban a demonstrat, în acești 4 ani, că se poate face administrație cu integritate, onestitate și viziune. Este timpul să susținem politicieni care lucrează pentru noi, nu pentru ei.

Pentru un Brașov liber și prosper!

Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra orașul şi de a lupta până la capăt împotriva corupţiei şi minciunii, fiindcă de fapt cu toții merităm libertate, dreptate şi un Braşov prosper.

“La fel ca toţi braşovenii care iubesc oraşul, și noi ne dorim un municipiu modern, european, liniştit şi prosper, în care autorităţile şi politicienii să lucreze în interesul public, nu în interesul găştilor de interlopi, de rechini imobiliari şi de afaceriști cu statul.

Am încredere că braşovenii vor face alegerea corectă pe 9 iunie şi că nu se vor lăsa păcăliţi de aceste tactici de manipulare şi intimidare. Braşovenii sunt oameni inteligenţi, s-au săturat de corupţie şi nu vor să se întoarcă în timp în anii ‘90. Vor să fie liberi să îşi vadă de viaţa lor şi au acest drept la normalitate. Decizia este la cetăţeni, pe 9 iunie, apoi noi ştim ce avem de făcut.” adaugă Irineu Darău.

Cod mandatar financiar: 21240009

Leave a Reply