Codruț Bucur este propunerea filialei județene USR Brașov pentru funcția de subprefect al Brașovului

By 26/02/2021Articole
Codruț Bucur

Biroul Național al USR a validat luni propunerile filialelor județene pentru funcțiile de prefect și subprefect. USR Brașov l-a propus, pentru funcția de subprefect al Brașovului, pe Codruț Bucur, vicepreședinte al filialei județene și consilier în cadrul Consiliului Județean Brașov.

Propunerea înaintată Biroului Național al USR reprezintă voința filialei USR Brașov, exprimată prin vot democratic în cadrul Conferinței Filialei Județene, în urma unei competiții interne deschise tuturor membrilor.

Codruț Bucur: “Vreau să mulțumesc membrilor organizației USR Brașov, care mi-au oferit sprijinul și încrederea și să-i asigur pe colegii mei că sunt onorat de această nominalizare.

În același timp, la alegerile de anul trecut, cetățenii brașoveni au transmis fără echivoc mesajul că își doresc ca Alianța USR PLUS să ia parte la efortul de guvernare și de implementare a politicilor guvernului.

Din poziția de subprefect, voi pune și eu umărul la reforme, reconstrucție și dezvoltare.

Codruț Bucur are 44 de ani, este căsătorit și are doi copii. S-a născut în Sfântu Gheorghe (Covasna), din mamă româncă și tată maghiaro-german, iar în Brașov este de la vârsta de 14 ani. A absolvit Liceul de Informatică și Facultatea de Management tot la Brașov. Lucrează de la 19 ani, în cea mai mare parte a carierei în vânzări și management, în cele mai diverse domenii: publicitate, FMCG, telecom, automotive, retail sau farma.

S-a implicat activ în protestele din Brașov și este unul dintre fondatorii grupului Reactiv Brașov, prin care a ținut legătura cu grupurile relevante din București și țară pe tema organizării de proteste.

Conform deciziei Guvernului din 27 ianuarie 2021, numirile oficiale urmează să fie făcute de către Ministerul Administrației, după data de 8 martie.

Leave a Reply