Ciprian Dascălu

By 07/12/2016Uncategorized

Ciprian Dascălu

50 de ani, Inginer automatist

Biografie:
Sunt născut în Brașov, am terminat liceul „Andrei Șaguna”, am studiat Automatizări și Calculatoare în Iași unde am obținut diploma în 1990. Am lucrat o scurtă perioadă în Roman SA după care am plecat în 1992 Germania. Ca nevorbitor de limba germană, am început totul de la zero. Provin dintr-o familie cu o situație materială modestă, iar tot ceea ce am realizat/obținut a fost prin forțe proprii. Primii ani petrecuți în Germania îi consider o lecție de viață, fiind în căutarea unui job pe măsura pregătirii mele profesionale. În 1995 am reușit să reintru în domeniul IT, din 1997 în project-management, în prima firmă germană care urma să concureze Telekom în urma căderii monopolului acestuia.
Din anul 2001 am început să lucrez ca project-manager la una dintre cele mai mari bănci din Germania (WestLB AG, puternic restructurată în ultimii ani). Din 2004 și până în 2013 am ocupat poziția de ́database delivery lead ́ în compartimentul Enterprise Services din Hewlett Packard GmbH. M-am reîntors în Brașov după mai bine de 20 de ani. Doresc să contribui și eu, atât cât pot, la o schimbare în bine.

Valori și principii:
Consecvența, onestitatea, modestia, integritatea, puterea de a-ți recunoaște propriile greșeli și în fața altora, corectitudinea față de sine și cei din jur. Apreciez oamenii în principal după rezultatele faptelor lor. îmi plac acțiunile structurate duse la bun sfârșit.

Leave a Reply