Camelia Clem

42 de ani, Director

Biografie:
Sunt absolventă a unui liceu pedagogic și a unei facultăți de drept, am un master în psihologie și diplome care are atestă dorința de formare continuă: lobby și advocacy, mediere.
Lucrez în mediul privat din 1997 și toate realizările mele sunt rezultatul unei munci în echipă, alături de oameni minunați.
Sunt pasionată de călătorii, de schi, de natură, de oameni și de cuvinte. Dansez tango argentinian și iubesc comunitatea și muzica de tango. Îmi iubesc familia și sunt un om fericit alături de ei.
Doar că nu trăiesc într-o bulă și tot ceea ce se întâmplă în țara mea mă afectează și motivul pentru care am intrat în politică a fost c-am luat foarte personal toată mascarada orchestrată de politicienii actuali și politicile pe care le practică, drept pentru care voi considera politica o “activitate extra“, căreia îi voi acorda foarte multă importanță.

Valori și principii:
Îmi doresc politici fiscale unitare și coerente, respectarea principiului separării puterii în stat, respectarea demnității și drepturilor omului. Îmi doresc decență și normalitate.
Cred în democrația participativă, cred în transparență, onestitate și valoare profesională și consider că decidentul are nevoie de societatea civilă pentru a putea realiza un echilibru real al claselor sociale.

Leave a Reply